ДОСТАВКА

Всяка поръчка направена през електронен магазин kordella.bg се доставя съобразно изискванията на клиента и графика за доставка на куриерската фирма - партньор, с която се изпраща пратката за съответното населено място.

Цена на доставка:

Клиентите на kordella.bg получават цена за доставка по тарифата на куриерската фирма с калкулирана в нея отстъпка. Подаръчна къща КОРДЕЛЛА ГИФТС ЕООД не начислява допълнителна сума върху цената на доставката.
Цената на доставката не е включена в цената на продуктите и се заплаща допълнително. Тя се определя от тарифата на избраната куриерска фирма и зависи от параметрите на поръчката (килограми, обем, населено място/адрес за доставка).

При финализиране на поръчката в електронен магазин кordella.bg имате възможност да изберете между следните начини за получаването й:

1. Получаване на поръчка от офис на кordella.bg (безплатно, независимо от стойността на поръчката):
Адрес: гр. София, ул. Ген. Йосиф В. Гурко № 48, ет. 1, ап. 4.
Работно време за получаване на поръчки: от понеделник до петък, от 09:00 до 18:00 ч.
За контакти: 02/980 66 23, 02/ 987 88 33, 0887 738 505.
2. Доставка на поръчка до посочен адрес с куриерска фирма Рапидо - за 24 ч. или за 48 ч. Цената на доставката може да бъде изчислена в модула на куриерска фирма Рапидо, вграден в нашия електронен магазин.

Други начини за доставка:

1. Доставка до посочен адрес с предпочитана от клиента куриерска фирма – можете да уточните при извършване на поръчката.
2. Доставка до посочен офис на куриерска фирма Еконт - можете да уточните при извършване на поръчката.

Съгласно чл. 59 (1) от ЗЗП, в случай на невъзможност за изпълнение на поръчката поради временна неналичност на дадена стока, както и в случай на забавяне на пратката, поради изчакване на нова партида от производство или забавяне на доставката от вносителите или производителите на съответните стоки, вие ще бъдете информирани чрез телефонен разговор или e-mail, като при възможност, ще Ви бъдат предложени аналогични продукти с подобно качество и цена. При междувременна и непредвидена промяна на цената (увеличена/намалена) вие ще бъдете уведомени, чрез телефонен разговор и Вашата заявка ще бъде изпълнена само в случай, че Вие сте съгласни с новите условия.

Подробности относно Условията за доставка може да откриете тук.

Срок на доставка:

За експресни поръчки може да се свържете с наш оператор на 0887 738 505 или 02/980 66 23, който ще ви съдейства за изпълнението на вашата поръчка в най-кратък срок.
Поръчки направени до 15:00 ч. в електронен магазин kordella.bg в работен ден, могат да бъдат изпратени още същия ден с куриерска услуга за 24 ч. или за 48 ч.
Поръчки направени след 15:00 ч. в електронен магазин kordella.bg се обработват и изпращат на следващ работен ден.
Доставките на поръчки се извършват в работни дни от понеделник до петък, от 09:00 ч. до 18:00 ч., както и в събота до 14:00 ч. (куриерската цена на съботната доставка е по-висока).
Доставките на поръчки се извършват, чрез куриерска фирма, която КОРДЕЛЛА ГИФТС ЕООД наема, или с куриерска фирма, която клиентът е посочил.
Доставки с фиксиран час за следващ работен ден се извършват в град София, както и в по-големите градове на страната. За да проверите дали се предлага услугата фиксиран час до определено населено място, може да се свържете с наш оператор.

ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

Електронен магазин kordella.bg гарантира, че предоставената от потребителите информация, включваща лични данни (адрес, име, телефон) се използва само за целите на реализиране на поръчките и доставка на заявките, направени от потребителите, като същата остава напълно поверителна. Информацията не се предоставя на трети лица. КОРДЕЛЛА ГИФТС ЕООД защитава личните данни на потребителите си станали му известни при попълване на електронната форма за извършване на заявление за покупка. КОРДЕЛЛА ГИФТС ЕООД гарантира, че личните им данни ще бъдат съхранявани съобразно изискванията на действащото българско законодателство, а информацията ще бъде предоставяна на компетентните държавни органи само в предвидените от закона случаи при спазване на изискванията на ЗЗЛД или в защита на правата на КОРДЕЛЛА ГИФТС ЕООД.

РЕКЛАМАЦИИ

Потребителят може да откаже поръчани и доставени продукти в следните случаи:
а) видимо несъответствие на доставения продукт с поръчания, което може да се установи с обикновен преглед на продукта;
б) стоката е претърпяла дефект по време на транспортирането;
в) цената при доставка не отговаря на предварително договорената цена;
г) изтекъл срок на годност на продукта; 
д) не е спазен срокът на доставка, заявен писмено от потребителя.

Гореописаните рекламации важат към момента на получаване на поръчката. Извън изброените случаи, както и извън условията на чл.55 (ал.1) от ЗЗППТ, клиентът няма право да откаже да заплати и да върне доставена пратка. Ако желае да го стори - няма право на възстановяване на заплатената сума и поема разходите за транспорт.
При скрит дефект на продукта са в сила гаранционните условия на всеки един конкретен продукт.
По силата на член 55(ал.1) от ЗЗППТ потребителят може да упражни правата си в 7 дневен срок, в случай, че е съхранил продуктите във вида, в който ги е получил, заедно с всички придружаващи ги документи, да не са употребявани или деформирани. Връщането на продуктите е за сметка на потребителя. В този случай потребителите изпращат на КОРДЕЛЛА ГИФТС ЕООД изявление за отказ от сключения договор на kordella@kordella.bg.

КОРДЕЛЛА ГИФТС ЕООД възстановява в срок от 15 (петнадесет) работни дни в пълен размер заплатените суми от потребителите в случай на упражнено право на отказ в съответствие с т.22 от Общи условия на електронния магазин.