НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ


Заплащане при доставка (Наложен платеж)
Заплащате на куриера за направената поръчка при получаване на стоката. Вие имате право да отворите стоката пред куриера, след като сте заплатили дължимата сума за наложения платеж. При застрахована стока, рекламации се приемат само, когата стоката е отворена пред куриера и е издаден съответният протокол за повредена стока!!!

Заплащане чрез банков превод
За да направите Банков превод са Ви нужни следните данни:

Банка: Банка ДСК ЕАД
BIC: STSABGSF
IBAN: BG29STSA3000025398533
Титуляр: КОРДЕЛЛА ГИФТС ЕООД

Този начин е по-бавен и плащането се извършва преди получаване на покупката. Уведомете ни с e-mail или по телефона 2 - 3 (два - три) дни предварително, за да уточните желаната покупка.

Заплащане на място в офиса
Ако искате да заплатите в брой, можете да го направите като получите поръчката в нашия офис или с наложен платеж при доставка. Моля, свържете се с нас на телефон 02/980 66 23 или 02/987 88 33 за покупки от офиса на KORDELLA.BG.

Всички цени в електронен магазин KORDELLA.BG са с вкл. ДДС в български лева.

Издаваме фактури по ЗДДС (данъчни фактури) за направените покупки. Ако желаете фактура, моля попълнете данните в необходимите полета или ги напишете в полето за коментар към поръчката.

Възможност за отказване на поръчка: до 24 часа след нейната регистрация или преди реалното и получаване. Ако желаете да се откажете от направената поръчка, ще Ви бъде възстановена цялата сума без таксата за доставка.

Връщане на стоката: имате право да върнете поръчаната от Вас стока в рамките на 15 работни дни от датата на получаването, като разходите по доставката са за сметка на Клиента. Според Закона за Електронната Търговия и Закона за Защита на Потребителя, ще Ви бъде възстановена пълната заплатена от Вас сума без таксата за доставка. Задълженията Ви спрямо цитираните закони изискват да се грижите за безупречния търговски вид и окомплектоване на закупеното изделие.