ОПАКОВКИ

Перфектната опаковка е идеалният завършек на всеки подарък. На страниците на електронен магазин KORDELLA.BG ще намерите свежи идеи за оригинална опаковка. Проявете творчество и фантазия… Ако искате сами да опаковате поръчаните подаръци, можете да изберете празнична опаковъчна хартия от селекцията на KORDELLA.BG – луксозна, с актуални десени, подходяща както за аматьори в това начинание, така и за напреднали. А можете да се доверите и на професионалистите от КОРДЕЛЛА ГИФТС ЕООД, които ще направят за вас най-стилната и ефектна опаковка.

Подаръчни кутии, луксозни панделки, панделки за автомобили и витрини на магазини, малки декоративни елементи, етикети за подаръци и поздравителни картички – с всичко това ще ви помогнем да направите своите подаръци наистина красиви и специални.

По поръчка...

Ако в многообразието от идеи на страниците на електронен магазин kordellа.bg не успявате да откриете конкретен артикул или искате подарък, който да бъде изработен специално за вас, букет, аранжировка, декорация, подаръчна кошница и т.н, можете да се свържете с нас, за да разберете как това ще бъде възможно.

За контакт:

E-mail: sales@kordella.bg

TEL.: +359 2 980 66 23, +359 2 987 88 33

GSM: +359887 738 505