Кутия за опаковане на подаръци Терра

Кутия за опаковане на подаръци Терра

10,00 лв.

Картонена кутия с луксозна релефна повърхност, в стилен, свеж цвят. Изчистеният дизайн я прави подходяща за използване като опаковка за подаръци за различни поводи. Размерът ѝ е достатъчен за съхранение на три бутилки, като се предлага и с възможност за със сепаратор за бутилки в допълнение, ако желаете да я използвате за вино и напитки. С възможност за брандиране и персонализиране.

Размер: 34 х 28 х 9 см.

Материал: картон

Цвят: оранжево

Количество
В наличност

 

Kordella.bg прилага своята Политика по запазване на Личните данни в съответствие с GDPR.

 

Всяка поръчка направена през електронен магазин kordella.bg се доставя съобразно изискванията на клиента и графика за доставка на куриерската фирма - партньор

Опаковането на подаръци може да бъде лесно, бързо и приятно с нашите лускозни картонени кутии. Кутия Терра прави впечатление не само със свежия и жив цвят, но и с нестандартния, стилен десен, който наподобява кожена повърхност. Размерите на кутията са достатъчни за подреждането на три бутилки, като има възможност и за влагане на удобен разделител. С негова помощ ще може да поставите бутилките без да има опасност да се разместят. Кутията е подходяща за корпоративни подаръци с по-голям брой, с възможност за поставяне на лого и персонализиране.

За по-големи количества, други цветови варианти или брандиране ни потърсете за информация по телефон или на електронна поща.

СК31544

Други подходящи продукти

(Предлагаме още 8 продукта в същата категория)