Луксозен съд за лед Хавана

Луксозен съд за лед Хавана

220,00 лв.

Луксозен съд за съхранение и поднасяне на лед и за охлажданена на бутилка. Ледиерата е с класическа, с изчистена форма, облицована с дърво и с и дръжка от кожа, Едзард, Германия.
С право можем да го наречем важен аксесоар за всеки уважаващ празниците и веселието дом, полезен и практичен подарък с луксозен дизайн.

Материал: дърво, метал, кожа

Размери:  височина 20 см., ⌀ 27 см.

Цвят: дърво и сребърно

Количество
В наличност

 

Kordella.bg прилага своята Политика по запазване на Личните данни в съответствие с GDPR.

 

Всяка поръчка направена през електронен магазин kordella.bg се доставя съобразно изискванията на клиента и графика за доставка на куриерската фирма - партньор

Луксозният съд за лед с класическа форма, но с уникален, ефектен дизайн е прекрасен подарък за почитателите на студените алкохолни и безалкохолни напитки, които обичат да се поглезят с красиви и удобни аксесоари, така че консумирането на любимо питие да се превръща в удоволствие за всички сетива. За този подарък има множество подходящи поводи - за рожден ден, за годишнина, юбилей или семеен повод. Може да бъде и интересен корпоративен подарък за бизнес повод. Съчетанието от дърво, метал и кожа в дизайна го правят стилен подарък за всеки, който гледа на чашата с напитка като на хедонистичен ритуал. Дръжката е удобство за лесното пренасяне на съда за лед. Компактната форма на ледиерата спомага за събирането на голямо количество лед на малка площ.  

ЕД7353

Други подходящи продукти

(Предлагаме още 16 продукта в същата категория)