Стъклен пясъчен часовник

Стъклен пясъчен часовник

24,00 лв.

Стилен модел на стъклен пясъчен часовник с изчистен дизайн и бял пясък - 30-минутен и 60-минутен, Швеция
Използва се като декоративен сувенир. Интересна декорация за дома или офиса, особено ефектна, ако комбинирате нялколко часовника с различен размер. Състои се от два стъклени съда, свързани помежду си с тясно гърло, през което изтича пясъка. За да функционира с е поставя с пълния с пясък съд от горната страна.

Материал: стъкло и пясък

Размери: 8 x 23 x 8 см., (L), 60-минутен

Размери: 7 х 15 х 5,5 см. (M), 30-минутен

Цвят: бяло, стъкло

Размер
Количество
В наличност

 

Kordella.bg прилага своята Политика по запазване на Личните данни в съответствие с GDPR.

 

Всяка поръчка направена през електронен магазин kordella.bg се доставя съобразно изискванията на клиента и графика за доставка на куриерската фирма - партньор

Пясъчният часовник е част от недалечната ни история и от опитите на човеците да измерват времето максимално точно. Дълго време са експериментирали с различни смеси и материали, за да разберат, с коя от тях часовникът ще работи най-равномерно. Най-ранните пясъчни часовници датират около 14 в. Днес по-често се използва като декоративен сувенир. Моделът, който ви предлагаме е стилна декорация за офис, за кабинет и бюро. Часовникът е точен и функциониращ и, ако ежедневието ви е напрегнато и срещите следват една след друга, може да го използвате съвсем по предназначение, за да отмерва и лимитира времето ви за разговори. Ще се изненадате колко практична и полезна вещ може да бъде, освен, че е и елегантен акцент за интериора.

ЩТ42126

Други подходящи продукти

(Предлагаме още 16 продукта в същата категория)