Часовник за стена Кеймбридж

Часовник за стена Кеймбридж

115,00 лв.

Метален часовник за стена Кеймбридж с форма на хронометър и черно-бял циферблат с красиви римски цифри. Стилен интериорен акцент за офис, за кабинет, за рецепция, заседателна зала или стая за бизнес срещи. Подарък за всеки, който цени точността и времето на другите. Работи с 1 бр. батерия АА. 

Размер: 29 х 7 х 38 см

Материал: метал и стъкло

Цвят: сребърно

Количество
В наличност

 

Kordella.bg прилага своята Политика по запазване на Личните данни в съответствие с GDPR.

 

Всяка поръчка направена през електронен магазин kordella.bg се доставя съобразно изискванията на клиента и графика за доставка на куриерската фирма - партньор

Ако са ви поканили на годишнина на фирма партньор или на откриване на нов офис и се чудите какъв стойностен и практичен подарък да занесете, то тук сте попаднали на един наистина стилен и качествен подарък, подходящ точно за това. Никелираната повърхност и изчистения сулует на часовника го правят подходящ за различни по стил офис интериори. Часовникът е и чудесен подарък за нов дом, за семеен или личен повод, за годишнина или юбилей. Дизайнът му е подходящ за акцент в апартамент с интериор в стил лофт или за модерен дом в индустриален стил. Може да разчитате на нас за подходяща опаковка на вашия избран подарък. 

КЕ6KL0497

Други подходящи продукти

(Предлагаме още 16 продукта в същата категория)