Ваза Пашмина от ръчно духано стъкло

Ваза Пашмина от ръчно духано стъкло

115,00 лв.

Луксозна дизайнерска ваза Пашмина от ръчно духано италианско стъкло, стилен интериорен акцент, ИВВ, Италия
Еднакво подходяща за аранжиране с живи и с декоративни цветя.

Размер: 30,5 см.

Материал: ръчно духано стъкло

Цвят: прозрачно стъкло

Количество
В наличност

 

Kordella.bg прилага своята Политика по запазване на Личните данни в съответствие с GDPR.

 

Всяка поръчка направена през електронен магазин kordella.bg се доставя съобразно изискванията на клиента и графика за доставка на куриерската фирма - партньор

Стилният дизайн на този съд е творение на италиански майстори от ИВВ, известни с традициите си в обработката на стъклото. Това произведение на стъкларското изкуство би било прекрасен акцент в изискано и модерно жилище или в екстравагантен офис, където със сигурност ще привлича погледите. На всяка цена трябва да бъде включено във всяка сватбена листа с желанията на младоженците, за да остане красив спомен от вълшебния сватбен ден. Подарък, за който винаги ще получите аплодисменти, без значение какъв е повода. Можете да разчитате на нас за ефектна подаръчна опаковка. Остава да добавите и букет разкошни цветя.

Нашата колекция от IVV е атрактивна дизайнерска колекция от подаръчни артикули за интериора. Произведени са в Италия от ръчно духано фино стъкло с 95 % чистота на силициевия пясък. Създадена през 1952, днес IVV е една от водещите европейски компании, специализирана в производството на изящни предмети за дома и празничната маса от стъкло ръчна изработка.

ИВВ81581

Други подходящи продукти

(Предлагаме още 16 продукта в същата категория)