Порцеланов съд Златна клонка

Порцеланов съд Златна клонка

30,00 лв.

Бял порцеланов съд, чинийка vide poche в квадратна форма с борд и релефна декорация златна клонка в златно, RÄDER, Германия
Използвайте този модерен малък акцент за ефектна и удобна поставка за бижута, аксесоари, ключове, за сервиране на сладости и ядки.

Размер: 13 х 13 х 1,5 см

Материал: порцелан

Цвят: бяло и златно

Количество
В наличност

  Качество от kordella.bg

Всички артикули преминават през внимателна проверка преди да бъдат изпратени до вас.

  Бърза доставка с куриер

Ще се свържем с вас, за да изберем най-подходящия начин за доставка.

Порцелановото бижу на RÄDER, в което да поставите малките си ценности, е част от серията Златна клонка. Матовата повърхност на неглазирания порцелан е превърната в бяло платно, върху което художникът - дизайнер е изобразил красиви златни и фини релефни клончета. Всеки ще разпознае в изящната vide poche чинийка различни усещания - японска лаконичност на детайла, скандинавска изчистеност и елегантност и т.н. Всички те са още допълнителни причини да се влюбите в порцелановите творения на немските дизайнери. Комбинирайте с вазата и фенера от същата серия и ще създадете перфектното трио, завършен подарък за специален човек или за интериора на вашия дом. Артикулът пристига опакован в оригинална брандирана опаковка, ако желаете да добавим и подаръчна опаковка не пропускайте да го отбележите при поръчката.

РА15171

Още идеи в тази категория

(Изберете от още 16 продукта в същата категория)