Метален венец - свещник Звезди

Метален венец - свещник Звезди

90,00 лв.

Голям, декоративен, ефектен венец за маса от метал с декорация звезди и поставки за 4 свещи със стъклени цилиндри, Гилде, Германия
Уникален, нестандартен и стилен дизайн. Подходящ за чаени и други свещи (не са вкл.)

Материал: метал, стъкло

Размер: 41 х 11,5 см.

Цвят: графит

Количество
В наличност

  Качество от kordella.bg

Всички артикули преминават през внимателна проверка преди да бъдат изпратени до вас.

  Бърза доставка с куриер

Ще се свържем с вас, за да изберем най-подходящия начин за доставка.

Уникалният метален свещник - венец ще бъде ефектна и нестандартна декорация за дома или офиса в стил рустик през цялата година. За да е още по-пвпечатляващ като интериорен акцент, през зимата може да добавите елхови клони, шишарки или елхови украшения. През есента - ябълки, кестени, орехи и есенни листа, през лятото - раковини миди и парчета дърво, а през пролетта клонки и цветя. Не просто красива вещ за интериора, а централен елемент от декорацията, който никога няма да бъде скучен, защото позволява да проявите креативност, като през всеки сезон го аранжирате с различни материали. Освен като източник на светлина, който създава приятна атмосфера всеки ден, използвайте неговата празничност за  специалните поводи и моменти. Четирите вградени метални поставки за свещи позволяват свещите да изгорят безопасно. Всичко, което е необходимо за почистване е влажна кърпа. 

*Всички аксесоари, допълнения или декоративни предмети, показани на снимките на продукта, са илюстративни и не са част от артикула.

ГИЛ23574

Още идеи в тази категория

(Изберете от още 16 продукта в същата категория)