Метален поднос Марсие с дръжки

Метален поднос Марсие с дръжки

85,00 лв.

Луксозен поднос с интересна форма и две удобни дръжки за пренасяне, изработен от метал в златно с ефектен релеф, с рустик декорация на ивици, ръчна изработка, Lene Bjerre, Дания

Размер: 29 х 4 х 43,5 см

Материал: алуминий

Цвят: златно

Цвят
Количество
В наличност

  Качество от kordella.bg

Всички артикули преминават през внимателна проверка преди да бъдат изпратени до вас.

  Бърза доставка с куриер

Ще се свържем с вас, за да изберем най-подходящия начин за доставка.

Разкошният метален поднос Марсие не е просто естетичен акцент, който веднага грабва погледа със своя оригинален дизайн. Изработен е ръчно от занаятчии с дългогодишен опит чрез стари традиционни техники като леене в пясък и оформяне с чук. Направен е от здрав алуминий ръчно обработен, което добавя уникалност към всеки един поднос и го прави неповторим. Не само че впечатлява с матовия си златист цвят и дизайн в стил рустик, но и предлага практичност. Винаги може да бъде полезен и почти не заема място при прибиране. Идеален е за поднасяне на чай, кафе, сладкиши или напитки. Подходящ е и за красив декоративен предмет - ефектна поставка за гарафа и чаши в домашния бар или директно върху шкафа като подчертава естетиката и уникалния стил на вашия дом. Убедени сме, че ще се досетите за още много практични приложения на този впечатляващ метален съд. Също така е практичен подарък за човек, който цени качеството и високия стил. Самият поднос е идеален и уникален подарък, но може да го съчетаете с допълнение от подходящи чаши, аксесоари и др. от нашата колекция или с друг декоративен елемент в златно.

*Всички аксесоари, допълнения или декоративни предмети, показани на изображенията на продукта, не са част от артикула, освен, ако не са изрично упоменати.

ЛЕА00012229

Още идеи в тази категория

(Изберете от още 16 продукта в същата категория)