Луксозен метален поднос Лавия

Луксозен метален поднос Лавия

120,00 лв.

Луксозен златен поднос от метал с ефектен релеф изцяло ръчно изработен, нестандартна рустик декорация за дома, Lene Bjerre, Дания

Размер: 26 х 3 х 41 см

Материал: алуминий

Цвят: златно

Цвят
Количество
В наличност

  Качество от kordella.bg

Всички артикули преминават през внимателна проверка преди да бъдат изпратени до вас.

  Бърза доставка с куриер

Ще се свържем с вас, за да изберем най-подходящия начин за доставка.

Датският бранд Lene Bjerre е известен със своите стилни акценти за интериора и ефектни идеи за подаръци. Някои от дизайнерските предмети на марката са истински интериорни находки в лимитирани серии, от онези, които подчертават вашия индивидуален стил и превръщат жилището в дом. Разкошният метален поднос Лавия не е просто естетичен акцент, който веднага грабва погледа със своя оригинален рустикален дизайн. Изработен е ръчно от занаятчии с дългогодишен опит чрез стари традиционни техники като леене в пясък и оформяне с чук. Направен е от здрав алуминий ръчно обработен, което добавя уникалност към всеки един поднос и го прави неповторим. Не само че впечатлява с матовия си златист цвят, но и предлага практичност. Винаги може да бъде полезен и почти не заема място при прибиране. Идеален е за поднасяне на чай, кафе, сладкиши или напитки. Подходящ е и за красив декоративен предмет - ефектна поставка за гарафа и чаши в домашния бар или директно върху шкафа, а може също за свещи и свещници. Убедени сме, че ще се досетите за още много практични приложения на този впечатляващ метален съд. Също така е практичен подарък за човек, който цени качеството и високия стил. Самият поднос е идеален и уникален подарък, но може да го съчетаете с допълнение от подходящи чаши, аксесоари и др. от нашата колекция или с друг декоративен елемент в златно.

*Всички аксесоари, допълнения или декоративни предмети, показани на изображенията на продукта, не са част от артикула, освен, ако не са изрично упоменати.

ЛЕА00012598

Още идеи в тази категория

(Изберете от още 16 продукта в същата категория)