Стъклен клош капак с дървена кръгла основа

Стъклен клош капак с дървена кръгла основа

37,00 лв.

Настолен дисплей със стъклен купол и основа от натурално дърво за съхранение и показване на предмети, за декорация и украса, C&E, Нидерландия.
Капакът от стъкло  с дървена основа са подходящи както за аранжиране на ефектна декорация под него, така и за съхранение на хранителни продукти - сирена, плодове, сладкиши и др.

Размер: Ø 18 x 28 см

Материал: стъкло, дърво

Цвят: прозрачно

Количество
В наличност

  Качество от kordella.bg

Всички артикули преминават през внимателна проверка преди да бъдат изпратени до вас.

  Бърза доставка с куриер

Ще се свържем с вас, за да изберем най-подходящия начин за доставка.

Функционален стъклен капак, който може да има и съвсем различно приложение като претвори вашите арт идеи в уникална декорация за дома. Поставете под стъкления похлупак предмет с колекционерска стойност, за да бъде видим за всички, но в същото време да го предпазите от прах и нежелан контакт. Или подредете цяла колекция в различни по големина стъклени похлупаци. Клош капаците станаха актуален ретро акцент и в тях може да поставите всичко, което въображението пожелае - статуетка, декоративни растения, раковини и мидени черупки, интересни камъни, мини лампички, старинни предмети, сукулентни растения и още какво ли не. Това са само част от идеите, с които можете да създадете различни тематични и сезонни декорации за дома. Вашите артистични идеи могат да бъдат и впечатляващ подарък за специален човек.

*Всички аксесоари, допълнения или декоративни предмети, показани на снимките на продукта, не са част от артикула, освен, ако не са изрично упоменати.

КЕ6GL2223

Още идеи в тази категория

(Изберете от още 16 продукта в същата категория)