Авторска статуетка Вяра, Надежда и Любов

Авторска статуетка Вяра, Надежда и Любов

688,00 лв.

Авторска скулптура изработена от бронз, върху постамент от черен гранит с огледално полиране. Композиция от три женски фигури, изобразяващи светите мъченици Вяра, Надежда и Любов.
*Постаментът на статуетката е подходящ за поставяне на плочка с лазерно гравиран дарствен надпис, съдържащ вашето послание към получателя, лого, символ или инициали, по ваше желание (гравирането не е включено в цената на артикула). При желание за гравиране може да се свържете с нас по телефон или на електронната поща.

Размер: 18 х 34 х 8 см.

Материал: бронз, гранит

Цвят: патиниран месинг

Количество
В наличност

  Качество от kordella.bg

Всички артикули преминават през внимателна проверка преди да бъдат изпратени до вас.

  Бърза доставка с куриер

Ще се свържем с вас, за да изберем най-подходящия начин за доставка.

Вяра, Надежда и Любов са три сестри, живели в Римската империя, дъщери на София (по-късно също превърната в светица). Император Адриан е разбрал, че изповядват християнската вяра и е поискал да ги пренесе в жертва на езическите богове. Те отказали и били жестоко убити пред очите на майка си, защитавайки своята вяра. Оттогава трите сестри са символ на значението, което носят имената им и едни от най-почитаните светии, мъченици на христовата вяра. Заради силните им изживявания има поверие, че всеки техен символ излъчва изключителна сила. Вярата, надеждата и любовта са в основата на християнаската религия, на извисяването на човешката душа и на добротдетелния живот. На 17-ти Септември честват своя имен ден всички, носещи имената на сестрите или производни на тях. Статуетката е идеалният подарък за имен ден, но може да се подари и при всеки друг повод, с пожелание за вяра, надежда и любов; за здраве и като талисман на вярата - за да ни закрилят трите светици и Божията милост. Разгледайте още арт статуетки в kordella.bg

ШС00024

Още идеи в тази категория

(Изберете от още 16 продукта в същата категория)