Авторска статуетка Адам и Ева

Авторска статуетка Адам и Ева

360,00 лв.

Авторска бронзова пластика на Адам и Ева, и дървото на познанието, посегнали към отровната ябълка. Символ на новото начало, на съзиданието и на любовта. Статуетката е върху постамент от черен гранит с огледално полиране.

*Постаментът на статуетката е подходящ за поставяне на плочка с лазерно гравиран дарствен надпис, съдържащ вашето послание към получателя, лого, символ или инициали, по ваше желание (гравирането не е включено в цената на артикула). При желание за гравиране може да се свържете с нас по телефон или на електронната поща.

Размер: 10 х 34 см.

Материал: бронз, гранит

Цвят: патиниран месинг, черно

Количество
В наличност

  Качество от kordella.bg

Всички артикули преминават през внимателна проверка преди да бъдат изпратени до вас.

  Бърза доставка с куриер

Ще се свържем с вас, за да изберем най-подходящия начин за доставка.

Митът за грехопадението и създаването на целия човешки род е изобразен с фигурите на първите създадени от Бог хора в райската градина Едем. В авторската статуетка идеята е изложена по начин, който изравнява в греха и в последващото съзидание нашите прародственици, защото и двамата едновременно са посегнали към ябълката, която променя всичко. Своеобразно това е и митът за създаването на света и на човешкия род като цяло, защото ако не беше тази "грешка" на Адам и Ева да опитат от забранения плод, те нямаше да имат потомство, нямаше да съществува и човешката цивилизация, изградена на основата познанието. Статуетката е съвършеният подарък за ново начало: за съзидателно сътрудничество с очакване да се пожънат големи плодове, за откриване на фирма, за започване на общ бизнес, за сватба, за двойка, за годишнина от сватба (символизира любовта на мъж и жена в Рая, способни заедно да изградят цял един свят). Този символ на сътворението може да има множество значения и послания. Статуетката е от български автор и е стилен интериорен акцент за модерно или класическо обзавеждане. Разгледайте още авторски статуетки от kordella.bg.

ШС00019

Още идеи в тази категория

(Изберете от още 16 продукта в същата категория)