Авторска статуетка Мадоната и младенеца

Авторска статуетка Мадоната и младенеца

309,00 лв.

Авторска бронзова пластика на Богородица и младенеца, върху постамент от черен гранит с огледално полиране. Класически християнски символ с чудотворна сила, фигура - икона. 

Размер: 8 х 33 см.

Материал: бронз, гранит

Цвят: патиниран месинг, черно

Количество
В наличност

  Качество от kordella.bg

Всички артикули преминават през внимателна проверка преди да бъдат изпратени до вас.

  Бърза доставка с куриер

Ще се свържем с вас, за да изберем най-подходящия начин за доставка.

Мадоната всъщност е Дева Мария, майката на Иисус Христос, позната още като Пресвета Богородица или Светата Майка. Статуетката е вид икона в 3D вариант - в пластиката светците оживяват. При желание може да бъде осветена в църква и тогава, както всяка икона на богородица, тя ще има благотворна и лечебна сила върху получателя. Осветено изображение на Богородица и Младенеца трябва да има във всеки дом. То носи духовна подкрепа, помощ в трудните моменти, успех и здраве. Помага за придобиване на богатство и любов, или за зачеването на дете. Покровителства дома и семейството, майките, брененните жени, децата, възрастните хора, бизнеса, любовта. Оригинален подарък, който може да бъде поднесен на роднини, приятели, партньори, колеги, шефове, съседи, политици и т.н., тъй като лечебната и магическа сила на това изображение действа в почти всички посоки на живота. Може да се постави във всяка стая, офис, магазин или заведение. Подходящ подарък за нов дом, за сватба, за бебе, за нова работа, годишнина, юбилей, за започване на нов бизнес, отваряне на нов офис, откриване на обект. Разгледайте още  статуетки от kordella.bg.

*Постаментът на статуетката е подходящ за поставяне на плочка с лазерно гравиран дарствен надпис, съдържащ вашето послание към получателя, лого, символ или инициали, по ваше желание (гравирането не е включено в цената на артикула). При желание за гравиране може да се свържете с нас по телефон или на електронната поща.

ШС00016

Още идеи в тази категория

(Изберете от още 16 продукта в същата категория)