• Нов
Статуетка Телец

Статуетка Телец

77,00 лв.

Статуетка Телец , Германия

Размер: 35 х 21 х 14 см.

Материал: глазирана керамика

Цвят: платинено сиво/ графит

Цвят
Количество
В наличност

  • Kordella.bg прилага своята Политика по запазване на Личните данни в съответствие с GDPR. Kordella.bg прилага своята Политика по запазване на Личните данни в съответствие с GDPR.
  • Всяка поръчка направена през електронен магазин kordella.bg се доставя съобразно изискванията на клиента и графика за доставка на куриерската фирма - партньор Всяка поръчка направена през електронен магазин kordella.bg се доставя съобразно изискванията на клиента и графика за доставка на куриерската фирма - партньор

В астрологията Телецът е земен знак, който се свързва със земната стихия и съзвездието Бик. Това е най-упоритият знак в зодиака. И той като бика е работлив, последователен и целенасочен. Символизира именно това- постоянството, силата на волята, издържливостта, упорството и стабилността. Телците ценят красивите неща и луксозните предмети, и биха оценили този подарък и заради качеството му на изработка. Статуетката на бика носи изобилие и добър късмет, олицетворява спокойната сила и надеждността. Подаръкът носи успех на мъжете, засилва увереността им и личните им качества. Бикът е и известен борсов символ, добре познат на финансистите. Устремен нагоре, той символизира възходящия пазар и поскъпващите акции.

КАЗ46879

Други подходящи продукти

(Предлагаме още 16 продукта в същата категория)