Авторска статуетка Икар

Авторска статуетка Икар

290,00 лв.

Авторска скулптура Икар, изработена от бронз върху постамент от гранит с огледален ефект.

*Постаментът на статуетката е подходящ за поставяне на плочка с лазерно гравиране на дарствен надпис, съдържащ вашето послание към получателя, лого, символ или инициали, по ваше желание (гравирането не е включено в цената на артикула). При желание за гравиране може да се свържете с нас по телефон или на електронната поща.

Размер: 31 х 14 см.

Материал: бронз, гранит

Цвят: патиниран месинг, черно

Количество
В наличност

 

Kordella.bg прилага своята Политика по запазване на Личните данни в съответствие с GDPR.

 

Всяка поръчка направена през електронен магазин kordella.bg се доставя съобразно изискванията на клиента и графика за доставка на куриерската фирма - партньор

Икар, олецетворяващ полета към слънцето, творческото начало, стремежът да достигнем Бог. Ненапразно съществуват и наградите за артистично изкуство "Икар", защото какво е творчеството, ако не опит на човека да достигне Бог, разкривайки божественото в себе си. Статуетката е подходяща за награда на творец, учител, будител, който ни води към слънцето, за човек, който ни вдъхновява и дарява със светлина. Като символ на младият Бог, който може да постигне всичко, е добър подарък за млад човек, бизнесмен, който поема по нов път или започва нов проект. Също като признание за цялостен принос, може да се дари и на бизнес партньор за годишнина от създаване на фирмата му. Поднесете с пожелание за сила, воля и страст при постигане на целите. Фигурата от бронз е ефектен интериорен акцент за офис, кабинет, учреждение, читалище или зала.

ШС00012

Други подходящи продукти

(Предлагаме още 16 продукта в същата категория)