Авторска статуетка Ахил

Авторска статуетка Ахил

455,00 лв.

Авторска скулптура на Ахил в бойната си колесница, изработена от месинг върху постамент от гранит.

*Постаментът на статуетката е подходящ за поставяне на плочка с лазерно гравиране на дарствен надпис, съдържащ вашето послание към получателя, лого, символ или инициали, по ваше желание (гравирането не е включено в цената на артикула). При желание за гравиране може да се свържете с нас по телефон или на електронната поща.

Размер: 26 х 23 х 6 см.

Материал: бронз, гранит

Цвят: патиниран месинг

Количество
В наличност

 

Kordella.bg прилага своята Политика по запазване на Личните данни в съответствие с GDPR.

 

Всяка поръчка направена през електронен магазин kordella.bg се доставя съобразно изискванията на клиента и графика за доставка на куриерската фирма - партньор

Ахил е главен герой на автора Омир в Илиада. Древни гадатели предсказали, че Троя ще бъде превзета само ако в битката участва и Ахил. И естествено воинът показва изключителна храброст в битката за дверния град, като сразява много на брой смели воини - амазонки, троянци, етиопския принц Мемнон и дори царицата на амазонките. От старогръцки името на героя означава "най-силният, най-храбрият, най-красивият". Статуетката е уникат, изработена от български автор и претворява Ахил настъпващ в боя с меч и щит в ръцете си, качен на бойна колесница с кон. Фигурата му ще донесе на всеки несравнима сила, смелост и победа във всяка битка: и в бизнеса, и в живота. Подходящ корпоративен подарък за собсвеник на фирма, партньор или клиент, за откриване на нов офис или обект, за юбилей или годишнина, с пожелание за много бъдещи успехи и сразяване на всеки противник, конкурент.

ШС00025

Други подходящи продукти

(Предлагаме още 16 продукта в същата категория)