Авторска статуетка Амазонка

Авторска статуетка Амазонка

400,00 лв.

Авторска статуя от бронз на амазонка на кон с копие в ръката, върху постамент от черен гранит с огледално полиране, България

*Постаментът на статуетката е подходящ за поставяне на плочка с лазерно гравиран дарствен надпис, съдържащ вашето послание към получателя, лого, символ или инициали, по ваше желание (гравирането не е включено в цената на артикула). При желание за гравиране може да се свържете с нас по телефон или на електронната поща.

Размер:  23 х 17 см.

Материал: бронз, гранит

Количество
В наличност

  Качество от kordella.bg

Всички артикули преминават през внимателна проверка преди да бъдат изпратени до вас.

  Бърза доставка с куриер

Ще се свържем с вас, за да изберем най-подходящия начин за доставка.

Стилизирана арт статуетка от български автор, на която амазонката е устремена в нападателна позиция. Амазонките са силни, войнствени жени от гръцката митология, ненадминат, архетипен символ на женската власт и победа. Подарък за силна жена, която знае как да постига целите си, за успешен управител или началник. Символичен, корпоративен подарък за дама, която знае какво иска и има воля и качества, които ярко я отличават от останалите. Подарете с пожелание за успех и сила, или като награда и признание. Фигурата е ръчна изработка и е красив и стилен интериорен акцент.

ШС0008

Още идеи в тази категория

(Изберете от още 16 продукта в същата категория)