Авторска статуетка Дон Кихот и Санчо Панса

Авторска статуетка Дон Кихот и Санчо Панса

850,00 лв.

Авторска пластика на емблематичния герой на Сервантес Дон Кихот и неговия верен другар в приключенията. Бронзова статуетка върху постамент от гранит с огледално полиране.

Размер: 19 х 32 см.

Материал: бронз, гранит

Цвят: патиниран месинг

Количество
В наличност

  Качество от kordella.bg

Всички артикули преминават през внимателна проверка преди да бъдат изпратени до вас.

  Бърза доставка с куриер

Ще се свържем с вас, за да изберем най-подходящия начин за доставка.

Знамените двойка, свързана от вярно приятелство, в което накрая практичният оръженосецът на Дон Кихот се "заразява" от възвишените идеи на вятърничавия и благороден идалго и става негов последовател. Статуетката е цяла картина от бронз, изобразяваща точно емоциите и идеите на героите в изражението на лицата им и в позата, която са заели. Изработена е от български автор и е прекрасен подарък за човек с високи идеали. Символ е на споделени идеи, успешно сътрудничество или вярно приятелство. Подходящ подарък за културни дейци, ценители на литературното изкуство, или бизнес партньори, с които споделяте един и същ обществен дълг. Може да се поднесе и като награда за творчество и за успех в общо начинание.

*Постаментът на статуетката е подходящ за поставяне на плочка с лазерно гравиран дарствен надпис, съдържащ вашето послание към получателя, лого, символ или инициали, по ваше желание (гравирането не е включено в цената на артикула). При желание за гравиране може да се свържете с нас по телефон или на електронната поща.

ШС0004

Още идеи в тази категория

(Изберете от още 16 продукта в същата категория)