Авторска статуетка Дон Кихот и мелницата

Авторска статуетка Дон Кихот и мелницата

310,00 лв.

Авторска пластика от бронз на Дон Кихот с мелница и с копие, на постамент от гранит, с огледално полиране.

*Постаментът на статуетката е подходящ за поставяне на плочка с лазерно гравиране на дарствен надпис, съдържащ вашето послание към получателя, лого, символ или инициали, по ваше желание (гравирането не е включено в цената на артикула). При желание за гравиране може да се свържете с нас по телефон или на електронната поща.

Размери: 36 х 8 см.

Материал: бронз, гранит

Количество
В наличност

 

Kordella.bg прилага своята Политика по запазване на Личните данни в съответствие с GDPR.

 

Всяка поръчка направена през електронен магазин kordella.bg се доставя съобразно изискванията на клиента и графика за доставка на куриерската фирма - партньор

Дон Кихот, наречен още рицарят на печалният образ, герой от роман на Сервантес, който символизира най-благородните идеали в човек и готовността за тяхното прилагане в живота, с цел светът да стане едно по-добро място за живеене. Подходящ арт подарък за някой, на който се възхищаваме, за благодарност, за човек с високи идеали или за ценител на изкуството и литературата. Вятърната мелница на заден план е символ на богатото въображение и на безотказното следване на мечтите. Интериорен акцент за дома или офиса, характеризиращ се със стил, класа и вкус към уникалните арт произведения.

ШС0007

Други подходящи продукти

(Предлагаме още 16 продукта в същата категория)