Авторска статуетка Българка с кърпа

Авторска статуетка Българка с кърпа

310,00 лв.

Авторска бронзова пластика на танцуваща българка в народна носия с кърпа в ръце, върху гранитен постамент с огледална повърхност.

*Постаментът на статуетката е подходящ за поставяне на плочка с лазерно гравиране на дарствен надпис, съдържащ вашето послание към получателя, лого, символ или инициали, по ваше желание (гравирането не е включено в цената на артикула). При желание за гравиране може да се свържете с нас по телефон или на електронната поща.

Размер: 31 х 9 см.

Материал: бронз, гранит

Цвят: патиниран месинг

Количество
В наличност

 

Kordella.bg прилага своята Политика по запазване на Личните данни в съответствие с GDPR.

 

Всяка поръчка направена през електронен магазин kordella.bg се доставя съобразно изискванията на клиента и графика за доставка на куриерската фирма - партньор

Българката винаги е била смела и силна жена, пазител на дома и уюта в него, стълб на българското семейство, защитник на традициите и вярата, от създаването на българската държава до днес. Ръчно изработената статуя на българка играеща ръченица е символ на тази сила и стоицизъм, предаващи се от поколение на поколение в гените на българската жена. Фигурата е символ на тези качества, като едновременно с това детайно изобразява народността, чрез класическата народна носия с шевици и гайтани, която носи момата. Статуетката е подходящ арт подарък за силна жена: началник, учител, артист, родоначалник или човек, който обича българските традиции и народните хора. Подарете като признание или награда, с пожелание за вяра, радост, сила и успех!

ШС00011

Други подходящи продукти

(Предлагаме още 16 продукта в същата категория)