Авторска статуетка Български лъв

Авторска статуетка Български лъв

350,00 лв.

Авторска фигура на символът на България - българският лъв с флаг в ръка, символ на българската гордост, патриотизъм и сила. Бронзова статуетка от български автор върху постамент от огледално полиран гранит. 

*Постаментът на статуетката е подходящ за поставяне на плочка с лазерно гравиране на дарствен надпис, съдържащ вашето послание към получателя, лого, символ или инициали, по ваше желание (гравирането не е включено в цената на артикула). При желание за гравиране може да се свържете с нас по телефон или на електронната поща.

Размер: 26 х 16 см.

Материал: бронз, гранит

Цвят: патиниран месинг

Количество
В наличност

 

Kordella.bg прилага своята Политика по запазване на Личните данни в съответствие с GDPR.

 

Всяка поръчка направена през електронен магазин kordella.bg се доставя съобразно изискванията на клиента и графика за доставка на куриерската фирма - партньор

Лъвът е националният символ на България, изобразен на герба ни. В българската народна митология лъвът е символ на висша, божествена мощ, на благородство, спокойствие, благоразумие и справедливост. Статуетката изобразява българския лъв, знак за национална гордост, държащ в ръцете си българското знаме. Подходящ подарък за държавник, политик, награда за военен, за поднасяне при особенни заслуги, за връчване на национален празник. Като израз на сила, власт  и правдивост може да се подари и на управител на фирма, бизнес партньор с обществени заслуги или добри управленчески способности.

ШС00010

Други подходящи продукти

(Предлагаме още 16 продукта в същата категория)