Авторска статуетка Български лъв

Авторска статуетка Български лъв

370,00 лв.

Авторска фигура на символът на България - българският лъв с флаг, символ на българската гордост, патриотизъм и сила. Бронзова статуетка от български автор върху постамент от огледално полиран гранит. 

*Постаментът на статуетката е подходящ за поставяне на плочка с лазерно гравиране на дарствен надпис, съдържащ вашето послание към получателя, лого, символ или инициали, по ваше желание (гравирането не е включено в цената на артикула). При желание за гравиране може да се свържете с нас по телефон или на електронната поща.

Размер: 26 х 16 см.

Материал: бронз, гранит

Цвят: патиниран месинг

Количество
В наличност

  Качество от kordella.bg

Всички артикули преминават през внимателна проверка преди да бъдат изпратени до вас.

  Бърза доставка с куриер

Ще се свържем с вас, за да изберем най-подходящия начин за доставка.

Лъвът е националният символ на България, изобразен на герба ни. В българската народна митология лъвът е символ на висша, божествена мощ, на благородство, спокойствие, благоразумие и справедливост. Статуетката изобразява българския лъв, знак за национална гордост, държащ българското знаме. Подходящ подарък за държавник, политик, награда за военен, за поднасяне при особенни заслуги, за връчване на национален празник. Като израз на сила, власт  и правдивост може да се подари и на управител на фирма, бизнес партньор с обществени заслуги или добри управленчески способности.

ШС00010

Още идеи в тази категория

(Изберете от още 16 продукта в същата категория)