Авторска статуетка Пегас

Авторска статуетка Пегас

290,00 лв.

Бронзова авторска фигура на митичният крилат кон Пегас върху постамент от черен, огледален гранит.

*Постаментът на статуетката е подходящ за поставяне на плочка с лазерно гравиране на дарствен надпис, съдържащ вашето послание към получателя, лого, символ или инициали, по ваше желание (гравирането не е включено в цената на артикула). При желание за гравиране може да се свържете с нас по телефон или на електронната поща.

Размер: 12 х 31 см.

Материал: бронз, гранит

Цвят: патиниран месинг

Количество
В наличност

 

Kordella.bg прилага своята Политика по запазване на Личните данни в съответствие с GDPR.

 

Всяка поръчка направена през електронен магазин kordella.bg се доставя съобразно изискванията на клиента и графика за доставка на куриерската фирма - партньор

Пегас, митичен архетипен герой, кон с криле на гърба, роден от Горгона Медуза. Митовете за него разказват, че носил гръмовете и мълниите на Зевс, за да ги пуска на земята и че където тропнел бликвала изворна вода. Пегас е символ на творческото вдъхновение, на познанието и мъдростта, които достигат само избрани. Символ също на красноречието, водачеството и израз на уникалността. Сатуетката носи късмет, даден от боговете и е архетипен образ, който създава усещане за неземна изключителност. Ето защо в офис или на бюро, тази статуетка ще говори много за собственика. Корпоративен подарък за родени лидери и награда за ненадминато творчество.

ШС00013

Други подходящи продукти

(Предлагаме още 16 продукта в същата категория)