Авторска статуетка Жена с птица

Авторска статуетка Жена с птица

300,00 лв.

Авторска скулптура на жена с птица в ръцете, изработена от бронз, върху постамент от черен гранит с огледално полиране.

*Постаментът на статуетката е подходящ за поставяне на плочка с лазерно гравиране на дарствен надпис, съдържащ вашето послание към получателя, лого, символ или инициали, по ваше желание (гравирането не е включено в цената на артикула). При желание за гравиране може да се свържете с нас по телефон или на електронната поща.

Размер: 8 х 32 см.

Материал: бронз, гранит

Цвят: патиниран месинг

Количество
В наличност

 

Kordella.bg прилага своята Политика по запазване на Личните данни в съответствие с GDPR.

 

Всяка поръчка направена през електронен магазин kordella.bg се доставя съобразно изискванията на клиента и графика за доставка на куриерската фирма - партньор

Птицата е медиатор, посредник между човека и боговете и символизира човешкия стремеж към извисяване и свобода. Изпращаме птица в небето с молитва за благоденствие и успех, и с този ритуал оповестяваме едно ново начало. Статуетката е подходящ корпоративен подарък за откриване на офис, предприятие, клон на фирма, отваряне на обект, заведение или за честване на годишнина, юбилей с пожелание за още много успехи и победи по пътя напред. Пластиката е художествено произведение на изкуството, изработено от български автор и е едно уникално арт бижу в интериора на всеки, офис, кабинет или учреждение. Може да се поднесе и като награда на творец, защото птицата в ръцете на жена, освен всичко, е и символ на полета на творческото вдъхновение.

ШС00012

Други подходящи продукти

(Предлагаме още 16 продукта в същата категория)