Авторска статуетка Дон Кихот

Авторска статуетка Дон Кихот

380,00 лв.

Авторска скулптура на Дон Кихот с копие, изработена от бронз върху постамент от гранит с огледално полиране.

*Постаментът на статуетката е подходящ за поставяне на плочка с лазерно гравиране на дарствен надпис, съдържащ вашето послание към получателя, лого, символ или инициали, по ваше желание (гравирането не е включено в цената на артикула). При желание за гравиране може да се свържете с нас по телефон или на електронната поща.

Размер: 36 х 8 см.

Материал: бронз, гранит

Цвят: патиниран месинг

Количество
В наличност

 

Kordella.bg прилага своята Политика по запазване на Личните данни в съответствие с GDPR.

 

Всяка поръчка направена през електронен магазин kordella.bg се доставя съобразно изискванията на клиента и графика за доставка на куриерската фирма - партньор

Дон Кихот - рицарят на печалния образ, един неповторим, стойностен подарък, ръчно изработен от български автор. Може да подарите на човек с високи морални устои, събиращ в себе си част от несравнимите качества на литературния герой на Сервантес. Ефектна и внушителна фигура от бронз, награда, която би намерила своето място на бюрото на заслужил борец за човешките права и свобода, или на полицата на будител, посветил се на знанието и извисяването на човешкия дух, което все още се случва дори в малките победи на ежедневието.

ШС0005

Други подходящи продукти

(Предлагаме още 16 продукта в същата категория)