Авторска статуетка Свети Георги

Авторска статуетка Свети Георги

660,00 лв.

Авторска пластика Св. Георги Победоносец, изобразаваща светеца, който убива змея, бронзова статуетка върху постамент от черен гранит, с огледално полиране, България

*Постаментът на статуетката е подходящ за поставяне на плочка с лазерно гравиран дарствен надпис, съдържащ вашето послание към получателя, лого, символ или инициали, по ваше желание (гравирането не е включено в цената на артикула). При желание за гравиране може да се свържете с нас по телефон или на електронната поща.

Размер:  31 см х 14 см.

Материал: бронз, гранит

Цвят: патиниран месинг

Количество
В наличност

  Качество от kordella.bg

Всички артикули преминават през внимателна проверка преди да бъдат изпратени до вас.

  Бърза доставка с куриер

Ще се свържем с вас, за да изберем най-подходящия начин за доставка.

Свети Георги е един от най-почитаните светци, пазител на нивите и стадата, мъченик за христовата вяра. Римският офицер се превръща във воин-светец, небесен покровител на християните, като получава епитетът "Носещият трофеи". Той е единственият светец, наречен "Победоносец" - идеалният воин, олицетворяващ качествата на мъжкото съвършенство: храброст, сила, отстояване на истината и упование в Бога. Светецът се счита за закрилник на цялото българско воинство. Подарете тази статуетка с пожелание за сила и мъжество. Статуетката е подходящ подарък, не само за имен ден на човек, носещ славното българско име Георги, но и за някой, който е победител в живота, с пожелание за духовна сила и висша закрила във всяко начинание. Това произведение на изкуството може да бъде запомнящ се корпоративен подарък със силно послание.

ШС0002

Още идеи в тази категория

(Изберете от още 16 продукта в същата категория)