Авторска статуетка Мечтание

Авторска статуетка Мечтание

280,00 лв.

Авторска бронзова пластика фигура на жена с разперени криле, полетяла към мечтите си, към бъдещето. Статуетката е върху постамент от черен гранит с огледално полиране.

*Постаментът на статуетката е подходящ за поставяне на плочка с лазерно гравиране на дарствен надпис, съдържащ вашето послание към получателя, лого, символ или инициали, по ваше желание (гравирането не е включено в цената на артикула). При желание за гравиране може да се свържете с нас по телефон или на електронната поща.

Размер: 34 х 11 см.

Материал: бронз, гранит

Цвят: патиниран месинг, черно

Количество
В наличност

 

Kordella.bg прилага своята Политика по запазване на Личните данни в съответствие с GDPR.

 

Всяка поръчка направена през електронен магазин kordella.bg се доставя съобразно изискванията на клиента и графика за доставка на куриерската фирма - партньор

Статуетката е израз на творческата идея на автора за устремения полет на човек в преследване на мечтите. Художествено произведение, наподобяващо ангел, защото истинските мечти и осъществяването им изваждат най-доброто от нашата същност. Изработката внушава красота и бленуване, желание за постигане на най-доброто от живота. Подарък за рожден ден или юбилей на дама, която продължава без колебание да преследва мечтите си и вдъхновява и другите около себе си да го правят. Творческа награда за поет, писател или художник. Поднесете с пожелание за успех, вяра и вдъхновение. Фигурата е и стилен акцент към обзавеждането на кабинет или салон.

ШС00015

Други подходящи продукти

(Предлагаме още 16 продукта в същата категория)