Авторска статуетка Нике

290,00 лв.
2 дни

Авторска бронзова пластика на древногръцката богиня на победата Нике, върху постамент от черен гранит с огледално полиране.
*Постаментът на статуетката е подходящ за поставяне на плочка с лазерно гравиране на дарствен надпис, съдържащ вашето послание към получателя, лого, символ или инициали, по ваше желание (гравирането не е включено в цената на артикула). При желание за гравиране и подаръчна опаковка се свържете с нас по телефон или на електронната поща.

Размер: 11 х 34 см.

Материал: бронз, гранит

Цвят: патиниран месинг

Количество
В наличност

 

Kordella.bg прилага своята Политика по запазване на Личните данни в съответствие с GDPR.

 

Всяка поръчка направена през електронен магазин kordella.bg се доставя съобразно изискванията на клиента и графика за доставка на куриерската фирма - партньор

Нике (в превод "победа") е неразделна спътница на гръцкия бог Зевс и богиня на победата в сраженията, в спортни и артистични прояви. Архетипен символ на победата от всяко естество, фигурата често е атрибут на статуите на Атина и на Зевс, които са изобразявани с Нике в ръка. Талисман на самите богове, няма по-мощен амулет за сила и победа над враговете, над конкурентите и над всичко, което искаме да преодолеем. С богатата си символика фигурата е изключително подходяща за корпоративен подарък, а също и за награда при победа в конкурс или състезание. Може да се поднесе като специален арт подарък при годишнина или юбилей, като признание за достижения и с пожелание за още много бъдещи успехи. Други статуетки, носещи подобно символно значение са авторска статуетка Победител Воин и авторска статуетка Свети Георги със щит.

ШС00018

Други подходящи продукти

(Предлагаме още 16 продукта в същата категория)