Авторска статуетка Победа

Авторска статуетка Победа

310,00 лв.

Авторска бронзова пластика, изобразяваща победата като жена-воин-богиня на победата. Произведение на изкуството със символично значение. Статуетката е върху постамент от черен гранит с огледално полиране.

*Постаментът на статуетката е подходящ за поставяне на плочка с лазерно гравиране на дарствен надпис, съдържащ вашето послание към получателя, лого, символ или инициали, по ваше желание (гравирането не е включено в цената на артикула). При желание за гравиране може да се свържете с нас по телефон или на електронната поща.

Размер: 32 х 10 см.

Материал: бронз, гранит

Цвят: патиниран месинг, черно

Количество
В наличност

 

Kordella.bg прилага своята Политика по запазване на Личните данни в съответствие с GDPR.

 

Всяка поръчка направена през електронен магазин kordella.bg се доставя съобразно изискванията на клиента и графика за доставка на куриерската фирма - партньор

Жените воини в историята са малко на брой, но именно заради това техните победи са много по-запомнящи се - ненапразно древногръцката богиня на победата е Нике и е жена. Статуетката е изражение на авторската идея за победа, събираща в себе си символите на войната и победата: Победата носи меч, шлем и жезъл, красива, изящна, ловка и силна, облечена е в древна туника, която леко се е свлякла от усилието във войната. Позата й подсказва абсолютна самоувереност и неоспоримо преимуществото над враговете. Пластиката е изделие на български автор и всяка изработена статуетка е уникат. Подходяща е за корпоративен подарък с пожелание за успех и победа над конкурентите, за основаване нова фирма, честване на годишнина или бизнес съдружие. Стилен интериорен акцент във всеки офи или кабинет.

ШС0001

Други подходящи продукти

(Предлагаме още 16 продукта в същата категория)