Декантер Кантико

Декантер Кантико

180,00 лв.

Дизайнерски декантер от ръчно духано италианско стъкло с метална поставка, ИВВ, Италия
Ефектният дизайн позволява да бъде използван като декантер и като гарафа за вино.

Материал: ръчно духано стъкло, метал

Размери: вместимост – 0,75 л., височина 29,5 см.

Цвят: стъкло, сребърно

Количество
В наличност

 

Kordella.bg прилага своята Политика по запазване на Личните данни в съответствие с GDPR.

 

Всяка поръчка направена през електронен магазин kordella.bg се доставя съобразно изискванията на клиента и графика за доставка на куриерската фирма - партньор

Декантерът на IVV, изработен от ръчно духано стъкло, е с уникален дизайн, който позволява да стои наклонен или изправен като гарафа. В единият случай може да се използва за декантиране на червено вино, а в другия - за поднасяне на охладено бяло вино или розе. Всеки любител на виното и гурме удоволствията би оценил този подарък с оригинална форма. Подходящ подарък за сватба, годишнина,  юбилей, рожден ден, за нов дом и други лични и семейнои празници. Декантерът е подходящ зи а корпоративен подарък.

Нашата колекция от IVV е атрактивна дизайнерска колекция от подаръчни артикули за интериора. Произведени са в Италия от ръчно духано фино стъкло с 95 % чистота на силициевия пясък. Създадена през 1952 г., днес IVV е една от водещите европейски компании, специализирана в производството на изящни предмети за дома и празничната маса от стъкло ръчна изработка.

ИВВ37871

Други подходящи продукти

(Предлагаме още 16 продукта в същата категория)