Комплект чаши за червено вино Вавилония

Комплект чаши за червено вино Вавилония

160,00 лв.

Комплект от 6 бр. луксозни, елегантни чаши за червено вино Вавилония, ИВВ, Италия
Чашите са с оригинален дизайн в преливащо червено, който имитира стичащото се по стените им вино. Създадени са за повече удоволствие и наслада от любимата напитка. Невъобразимо елегантни, те ще бъдат впечатляващ подарък за множество семейни, лични или бизнес поводи. Този сервиз луксозни чаши спокойно може да заеме централно място във всяка сватбена листа с подаръчни желания на младоженците. 

Материал: ръчно духано стъкло

Размер: вместимост 66 цл. , височина 25.5 см

Цвят: опушено червено

Количество
В наличност

 

Kordella.bg прилага своята Политика по запазване на Личните данни в съответствие с GDPR.

 

Всяка поръчка направена през електронен магазин kordella.bg се доставя съобразно изискванията на клиента и графика за доставка на куриерската фирма - партньор

Различно усещане е да пиеш вино в чаши с толкова изискан дизайн. Нашата колекция от IVV е атрактивна дизайнерска колекция от подаръчни артикули за дома и интериора. Произведени са в Италия от ръчно духано фино стъкло с 95 % чистота на силициевия пясък. Създадена през 1952, днес IVV е една от водещите европейски компании, специализирана в производството на изящни предмети за дома и празничната маса от стъкло ръчна изработка. В корделла.бг разбираме от вино. Предлагаме стилни и различни винени подаръци, които винаги можем да комбинирамеи и да добавим към тях бутилка качествено вино. Може да разчитате и на професионална подаръчна опаковка за избраните от вас артикули, която да ги превърне в истински празник за очите. 

ИВВ81738

Други подходящи продукти

(Предлагаме още 16 продукта в същата категория)