Съд за лед Гилберт

Съд за лед Гилберт

175,00 лв.

Луксозен стоманен съд за лед Гилберт с ефектна, кожена дръжка, която е удобство за лесното пренасяне на леда.  Едзард, Германия
Стилен съд за домашния ви бар и първокласен компаньон за всяко парти. С право можем да го наречем важен аксесоар за всеки уважаващ празниците и веселието дом, полезен и практичен подарък с луксозен дизайн. Подарък за всеки, който гледа на чашата с напитка като на  ритуал на удоволствието.

Размер: 23 х 17 см

Материал: никелирана неръждаема стомана, кожа

Цвят: сребърно и кафяво

Количество
В наличност

  Качество от kordella.bg

Всички артикули преминават през внимателна проверка преди да бъдат изпратени до вас.

  Бърза доставка с куриер

Ще се свържем с вас, за да изберем най-подходящия начин за доставка.

Представете си слънчев ден на балкона или в градината със студени напитки и приятели. Луксозният съд за лед с уникален, ефектен дизайн е прекрасен подарък за почитателите на студените алкохолни и безалкохолни напитки, които обичат да се поглезят с красиви и удобни аксесоари. Така консумирането на любимо питие да се превръща в удоволствие за всички сетива. Прекрасно съчетание на функционалност и естетика. Един от онези полезни аксесоари, които човек винаги би се радвал да има на разположение в дома или офиса си. Класическа елегантност и изискан стил са съчетани в дизайна на този съд за лед. Подарък, който ще зарадва всеки получател, без значение от повода - рожден или имен ден, нов дом, семеен празник, личен повод, корпоративен повод. Изключително подходящ и практичен подарък за сватба или сватбена годишнина. 

ЕД8451

Други подходящи продукти

(Предлагаме още 16 продукта в същата категория)