Отварачка Bottle Friend

Отварачка Bottle Friend

28,00 лв.

Метална отварачка за бутилки във елегантната форма на знака за безкрайност, с награда за оригинален дизайн, RÄDER, Германия
Опакована в подаръчна кутия, подходяща идея за ефектен корпоративен подарък, за тематичен подарък със символика и послание.

Размер: 6 х 10 см.

Материал: метал

Цвят: матово златно

Количество
В наличност

  Качество от kordella.bg

Всички артикули преминават през внимателна проверка преди да бъдат изпратени до вас.

  Бърза доставка с куриер

Ще се свържем с вас, за да изберем най-подходящия начин за доставка.

Когато отварачката за бутилки се превърне в произведение на изкуството, без да губи своята функционалност, тогава печели награди за дизайн. А от днес вече можете да я притежавате в дома си или да направите специален подарък. На пръв поглед един обикновен кухненски аксесоар се превърща в символичен подарък с уникална визия и пръв "приятел на бутилката". Матираната повърхност придава изключителна елегантност, а формата е нестандартна и удобна за използване. Изработена с формата на знака за безкрайност, отварачката е чудесен корпоративен подарък с положително послание и символика, като част от винен комплект или като самостоятелен подарък в оригиналната индивидуална кутия.

"МА" е японската идея за празнота и пространство. Според нея съдържанието трябва да придобие повече смисъл и да излъчва естествена простота, чрез съзнателното му свеждане до най-важното. Главният дизайнер на RÄDER Indigo Ruh донесе много вдъхновение от нейното пътуване из Япония. Тя е автор на дизайна на тази особено елегантна отварачка - красива, но и лесна за използване. Затова тя използва символа на безкрайността, който също означава цялост и постоянство. Нейното уникално творение вече има две награди за специалния си дизайн. 

РА13290

Още идеи в тази категория

(Изберете от още 16 продукта в същата категория)