Гарафа Селебрейт

Гарафа Селебрейт

59,00 лв.

Дизайнерска стъклена гарафа Селебрейт с модерна и удобна за хващане форма и надписи Time to celebrate, Partytime, Get together, RÄDER, Германия.
Подходяща за вино, вода, сокове, домашни лимонади, сайдер, сангрия и други напитки. 

Материал:  стъкло

Размер: 28  х 9 см., вместимост - 1 л.

Цвят: прозрачно

Цвят
Количество
В наличност

  Качество от kordella.bg

Всички артикули преминават през внимателна проверка преди да бъдат изпратени до вас.

  Бърза доставка с куриер

Ще се свържем с вас, за да изберем най-подходящия начин за доставка.

Стилно и елегантно допълние към любимата ви напитка! Гарафата Селебрейт е с име, вдъхновено от радостта да сме заедно и да се наслаждаваме на малките радости. За настроението, което ни носи компанията на близките и любимите ни хора, напомнят дискретните надписи Time to celebrate, Partytime и Get together. Те са интересен детайл от изчистения дизайн на бутилката. И виното, и водата ще се чувстват добре в тази удобна гарафа. Комбинирана с подходящите чаши, гарафата се превръща в задължителен елемент на масата за всички сезони - всекидневно или на празник. Освен това е полезен подарък с повод и без повод за приятели, за семейство или за себе си и близките. Стъкленото шише е в удобна самостоятелна кутия и може да бъде опаковано и като индивидуален подарък за всеки празник - само ни потърсете и ще ви предложим варианти за подходящата празнична опаковка.

*Всички аксесоари, допълнения или декоративни предмети, показани на снимките на продукта, не са част от артикула, освен, ако не са изрично упоменати.

РА15136

Още идеи в тази категория

(Изберете от още 16 продукта в същата категория)