Сет от шест стъклени чаши Индиго

Сет от шест стъклени чаши Индиго

93,00 лв.

Комплект от шест чаши Индиго, ръчно изработени от духано италианско стъкло в синьо с ефектна релефна повърхност и елегантна форма, IVV,, Италия

Материал: ръчно духано стъкло

Размер: 8,6 х 8,3 см.

Цвят: индигово синьо

Цвят
Количество
В наличност

  Качество от kordella.bg

Всички артикули преминават през внимателна проверка преди да бъдат изпратени до вас.

  Бърза доставка с куриер

Ще се свържем с вас, за да изберем най-подходящия начин за доставка.

Сервиз от шест луксозни чаши за вода, безалкохолни напитки и вино, ръчно иизработени от цветно духаностъкло в Италия. Качествен и стилен подарък за множество поводи и празници - рожден ден, юбилей, годишнина, нов дом, сватбен ден, стъклена годишнина от сватбата и др. Всъщност повод да подарите този сет винаги може да се намери. А синият цвят е специална характеристика, която може да ви подскаже и специално послание. 

Нашата колекция от IVV е атрактивна дизайнерска колекция от подаръчни артикули за интериора. Произведени са в Италия от ръчно духано фино стъкло с 95 % чистота на силициевия пясък. Създадена през 1952, днес IVV е една от водещите европейски компании, специализирана в производството на изящни предмети за дома и празничната маса от стъкло ръчна изработка.

*Всички аксесоари, допълнения или декоративни предмети, показани на снимките на продукта, не са част от артикула, освен, ако не са изрично упоменати.

ИВВ82482

Още идеи в тази категория

(Изберете от още 16 продукта в същата категория)