Чаши за червено вино Платинум

Чаши за червено вино Платинум

210,00 лв.

Комплект от шест елегантни чаши на столче за бяло вино Платинум, изработени от ръчно духано стъкло с ръчно рисуван платинен ринг, Fink Living, Германия

Материал: ръчно духано стъкло

Размер: вместимост 450 мл., 25 Х 9 см

Цвят: прозрачно, платинено 

Цвят
Количество
В наличност

  Качество от kordella.bg

Всички артикули преминават през внимателна проверка преди да бъдат изпратени до вас.

  Бърза доставка с куриер

Ще се свържем с вас, за да изберем най-подходящия начин за доставка.

Специалното вино заслужава и специални чаши, които любителите на червеното вино ще оценят. Независимо дали предпочитате каберне, примитиво, пино ноар, сира, малбек, гренаш, бароло, карменер, гъмза, мавруд или друго, поднесено в тези чаши всяко вино ще удвои насладата от консумирането му. Не забравяйте да поднесете виното в подходяща гарафа. Във винените чаши Платинум ароматите и неповторимия букет на червеното вино могат да се развият оптимално. Тяхната форма е изразителна и стилна, и вашите гости също ще отбележат удоволствието от употребата им. Независимо дали ще бъде за празнично подредена маса или за чаша вино докато си почивате вечерта, с тези чаши внасяте необходимата нотка елегантност и класа. Най-добро за тях е ръчното миене, за да не се драска платинената лента, като при измиване не трябва да се използват абразивни и киселинни миещи препарати и средства.

*Всички аксесоари, допълнения или декоративни предмети, показани на снимките на продукта, не са част от артикула, освен, ако не са изрично упоменати. 

ФЛ173079

Още идеи в тази категория

(Изберете от още 16 продукта в същата категория)