Тематичен пътеводител за чаени подаръци 2018

person Публикуван от: Admin Admin list от: За подаръците за: comment Коментар: 0 favorite Хит: 308

Вторият тематичен професионален гид за подаръци от обещаната поредица постовее е за ценителите на истинския висококачествен чай.

Тази тема ни е абсолютно любима, защото за целият екип на КОРДЕЛЛА чаят, еликсирът на живота, е на особена почит. Нещо повече, всеки ден в офиса започва с чаша ароматен чай. Напълно споделяме убеждението на Алън Кларк, че “има много малко неща, по-хубави от това да лежиш в топлото легло с чаша силен чай и книга.”

1.  Да започнем нашите топ 10 подаръци с едно истинско бижу – посребрена мерителна лъжичка за чай на италианската марка Чинели. С нея ще дозирате точното количество чай, необходимо за перфектната чаша чай. Винаги можете да я комбинирате с някой от другите чаени подаръци или просто с кутия висококачествен насипен чай.

2. Чашата тип “стакан” е част от руската традиция за пиене на чай. Нашето предложение за такава чаша е с посребрена поставка, подходяща за любителите на чай със запарка.

3. Изящната и филигранна захарница може да бъде поднесена като самостоятелен подарък или съчетана с други чаени идеи.

4.  Металната кутия за съхранение на насипен чай е наистина практична и полезна идея за подарък на всеки ценител на ароматните листенца.

5. Сетът за чай мате с бомбиля и калебаса ще предизвика радост и емоции, ако го изберете за подарък на любител на екзотиката и вкусовите предизвикателства. Получателят гарантирано ще се забавлява от ритуала за приготвянето и пиенето на йерба мате.

6. Комплект посребрени лъжички за подарък може да звучи прозаично, но не и когато става въпрос за тези с малки чайничата на края на дръжката. Симпатично и тематично, нали?!

7. Следващата идея е за дар, който заслужава искрени аплодисменти – луксозна кутия за съхранение и поднасяне на чай. Предназначена е за насипен чай и е комбинирана с цедка.

8. Книгите са винаги ценен и стойностен подарък, а книга за чая ще ви отведе на неочаквано пътешествие за въображението и сетивата. Освежаващо за душата и за мислите, като самия чай.

9.  Цедката за чай с форма на къщичка е символичен във всяко отношение подарък – и като бюджет, и като големина, и като послание.

10. Какво би бил един списък с идеи за подаръци на тема чай без негово величество господин Чайника. Компактният модел чайник с чаша “tea for one” в изчистената стилистика на скандинавския стил е идеален подарък за всеки почитател на старомодната напитка. 

тагове opencart theme

Коментар

Няма коментари по темата

Вашият коментар

неделя понеделник вторник сряда четвъртък петък събота януари февруари март април май юни юли август септември октомври ноември декември