Ветрилото с испански чар и темперамент

person Публикуван от: kordella.bg list от: За подаръците за: comment Коментар: 0 favorite Хит: 1020

Ветрилата ще си останат едни от най-дълго използваните в човешката история аксесоари. Преминали през много метаморфози, те са актуални и днес, фешън акцент, който привлича погледите, но върши и изключително полезна работа. 

Знам, че много жени могат да се радват на това лятно удоволствие стига да преодолеят измислената бариера, че с ветрило ще изглеждат префърцунено и неестествено. Все пак по-добре ветрило, отколкото вестник, нали?! Ако това не е достатъчен довод в полза на ветрилото ще добавя и факта, че и самият Карл Лагерфелд го е превърнал в почти запазена марка и го носи навсякъде със себе си. И му отива. Просто трябва да се престрашиш, после всичко си идва на мястото. Освен, че е изява на въображението, този любим аксесоар дава и доза самочувствие в ежедневието. Приемете ветрилото за елегантно продължение на ръката, за изискан комплимент към стила ви и за ваш личен спасител в летните жеги. Оле!

Вижте още...

неделя понеделник вторник сряда четвъртък петък събота януари февруари март април май юни юли август септември октомври ноември декември