Ключодържател Елементи - Въздух

Ключодържател Елементи - Въздух

20,00 лв.

Стилен метален ключодържател с мотивиращ надпис "Feel each breath and treasure each moment", RÄDER, Германия
Здрав и елегантен метален ринг за ключовете със закачени за него гравиран, декоративен метален кръг и кожен кръг с топъл печат със символа на елемента Въздух.

Размер: 3,5 см.

Материал: метал и кожа

Цвят: сребърно

Количество
В наличност

 

Kordella.bg прилага своята Политика по запазване на Личните данни в съответствие с GDPR.

 

Всяка поръчка направена през електронен магазин kordella.bg се доставя съобразно изискванията на клиента и графика за доставка на куриерската фирма - партньор

Ако търсите оригинален подарък, който да носи послание и да притежава символизъм, изберете ключодържател Елементи, който напомня да ценим всеки момент и да му се наслаждаваме. Въздухът е един от четирите елемента, заедно с Огъня, Водата и Земята, които носят пълна хармония и равновесие в природата. Той се свързва с мисълта, интелектът и творчеството. Елементът съединява в едно цяло вътрешната и външната ни природа, като е символ е на разбирателството и приемствеността между нас и околните. А при познатите ни зодиакални знаци, той е елемент за зодиите Близнаци, Везни и Водолей. 
Освен символиката, ключодържателят притежава стилен дизайн и се отличава с високото качество на изработка. Елементите на ключодържателя са изработени от подбрани материали, така че да са устойчиви и да се запазят дълго време. Когато качеството и дизайна са водещи - аксесоарът се превръща в практичен, бюджетен подарък за множество лични или фирмени поводи.

РА15275

Други подходящи продукти

(Предлагаме още 16 продукта в същата категория)