Термос / бутилка "Bee cool"

Метален термос / бутилка "Bee cool"

40,00 лв.
Доставка: от 1 до 4 дни

Оригинален, екологичен термос/бутилка за студени и топли напитки с изчистен унисекс дизайн, с ефектен принт на пчели, АФИ, Италия.
На планина, на плаж, в градски условия, в офиса, на спорт или където и да ви се налага да носите със себе си вода, чай, кафе или друга любима напитка. Няма как да не направите силно впечатление с този оригинален аксесоар. Термосът се предлага в транспортна еко опаковка.
Бутилката е част от колекцията 14zero3 за италиански дизайнерски продукти, чийто стремеж е обикновените продукти от ежедневието да бъдат превърнати в уникални аксесоари. Слоганът на колекцията е "Когато идеите в настоящето, се превръщат в творение на бъдещето". За живот без отпадъци.

Материал: неръждаема стомана

Размер: 7 х 26,5 см.

Вместимост: 0,5 л.

Количество
В наличност

 

Kordella.bg прилага своята Политика по запазване на Личните данни в съответствие с GDPR.

 

Всяка поръчка направена през електронен магазин kordella.bg се доставя съобразно изискванията на клиента и графика за доставка на куриерската фирма - партньор

Иноксов термос/бутилка, запазващ температурата на напитката в него с херметично затворена двойна камера. Около 24 часа запазва топлата напитка и около 18 часа - студената. Лек, не задържа миризми, вкусове или бактерии, не се оцветява от напитките, почиства се лесно. Изработена за дълъг период на употреба, не се чупи при падане, при удар. Модерният му дизайн с изображения на пчели го прави стилен аксесоар за ежедневна употреба на работа или за свободното време. Може да го подарите на мъж или жена работещи в офис, на спортуващ приятел, или на човек, който често е на път, за да може да консумира любимите си топли и студени напитки по всяко време и навсякъде. Всеки, решил да води здравословен начин на живот, има нужда от подобен полезен съд, който ще подпомага хидратацията. Зарадвайте получателя с един неповторим подарък, практичен и създаващ настроение. Ако желаете към термоса да добавите ароматен чай, кафе или друг тематично подбран подарък, се свържете  с нас на електронната поща. 

АФИ532355