ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

  • Как се извършва доставката?

Доставките се извършват с куриерски фирми Директ БГ, Спиди и Еконт Експрес. Възможна е доставка до адрес, посочен от клиента, или офис на куриерски фирми Спиди и Еконт. Директ БГ извършва единствено доставка на територията на гр. София – в рамките на работен ден, за 3 часа или за 90 мин.

Важно! След подаване на заявката, ние ще се свържем с Вас на посочения от Вас телефон или имейл за уточняване на детайлите за доставката.

  • Заплаща ли се доставката?

Да. Цената на доставката се изчислява спрямо посочения адрес и тарифата на куриерската фирма и не е включена в цената на артикулите, освен ако не е изрично посочено в описанието им.

  • Мога ли да анулирам поръчката си?

Поръчката Ви може да бъде анулирана при в случай на изчерпана наличност или предложеният аналог не Ви допада. Моля, не поръчвайте артикули, които не желаете да закупите! Ако все пак Ви се наложи да откажете поръчка, свържете се с нас на kordellashop@kordella.bg, като задължително впишете номера на поръчката.

  • Как да откажа вече направена поръчка?

Може да откажете направена поръчка, като го заявите писмено на посочения имейл за контакт kordellashop@kordella.bg. Ако желаете да се откажете от направената поръчка преди да бъде експедирана, но сте предплатили артикулите в нея - ще Ви бъде възстановена цялата сума.

  • Мога ли да върна получената стока?

Да, може да върнете получена стока. Имате право да я върнете в рамките на 14 дни от датата на получаването. Ще Ви бъде възстановена пълната заплатена от Вас сума без таксата за доставка. Върнатият артикул трябва да бъде върнат неупотребяван и в безупречния търговски вид и окомплектовка.

  •  Как се извършва плащането на поръчката?

В  kordella.bg се предлагат следните начини на плащане:

1. Плащане с наложен платеж чрез пощенски паричен превод на Спиди и/или Еконт - при доставка  заплащате на куриера на Спиди и/или Еконт за направената поръчка при получаване на стоката.

2. Плащане в брой  при доставка на куриер на Директ БГ, по договор за „Касов бон към продажба“.

3. Заплащане чрез банков превод по сметка на Коузи Фокс ЕООД.

Молим да имате предвид, че всички цени в kordella.bg са с вкл.  ДДС в български лева.

  • Издавате ли фактури за стоките?

Да, издаваме фактури по ЗДДС (данъчни фактури) за направените поръчки. Ако желаете фактура, моля, попълнете данните в необходимите полета или ги напишете в полето за коментар към поръчката.

  • Какво трябва да знам за съхранението, използването и защитата на личните данни?

За нас е важно да се чувствате сигурни, защитени и комфортно, затова пазим личните Ви данни спрямо Политиката по защита на Личните данни, публикувана в сайта ни - тук.

  • Мога ли да изпратя подарък от мое име на друг човек?

Да, можете да отбележите данните на получателя, а наш сътрудник ще се свърже с Вас относно доставката, картичка. Плащането се извършва предварително по банков път.

  • Какво означава персонализиране на ветрила и всяко ветрило ли може да се гравира?

Двете крайни дървени части на ветрилата се гравират лазерно. Когато те не са изрисувани и нямат орнаменти, са подходящи за гравиране. В зависимост от площта, може да се гравират инициали, дата, кратка фраза. Друг аксесоар, подходящ за персонализация, е калъфът от естествена кожа. Наш сътрудник ще Ви даде съвет за най-подходящия начин на персонализиране.