ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Как се извършва доставката?

Доставките се извършват с куриерски фирми Рапидо и Еконт Експрес до техен офис или на адрес, посочен от клиента в поръчката. Възможни са доставки и с Тип Топ Куриер в рамките на гр. София.

Важно! След подаване на заявката, ние ще се свържем с Вас за потвърждение на поръчката и уточняване на детайлите.

Заплаща ли се доставката?

Да. За всички поръчки важат преференциални цени на куриерските услуги на фирми Рапидо и  Еконт Експрес. За цени на услугите на фирми Еконт Експрес, Рапидо и Тип Топ Куриер може да се обърнете към наш сътрудник на посочените контакти.

Как да откажа вече направена поръчка?

Възможност за отказване на поръчка: до 24 часа след нейната регистрация. Ако желаете да се откажете от направената поръчка преди да бъде експедирана, но сте предплатили артикулите в нея - ще Ви бъде възстановена цялата сума.

Мога ли да анулирам поръчката си?

Поръчката Ви може да бъде анулирана при следните основателни причини: стоката е с изчерпана наличност или предложеният аналог не Ви допада. Моля, не поръчвайте артикули, които не желаете да закупите! Ако все пак Ви се наложи да откажете поръчка, свържете се с нас на kordellashop@kordella.bg, като задължително впишете номера на поръчката.

Мога ли да върна получената стока?

Имате право да върнете поръчаната от Вас стока в рамките на 14 дни от датата на получаването. Ще Ви бъде възстановена пълната заплатена от Вас сума без таксата за доставка. Върнатият артикул трябва да бъде върнат неупотребяван и в безупречния търговски вид и окомплектовка.

Как се извършва плащането?

kordella.bg предлага два начина за плащане

1. Заплащане с наложен платеж чрез пощенски паричен превод при доставка - заплащате на куриера за направената поръчка при получаване на стоката.

2. Заплащане чрез банков превод.

Всички цени в kordella.bg са с вкл.  ДДС в български лева.

Издавате ли фактури за стоките?

Издаваме фактури по ЗДДС (данъчни фактури) за направените поръчки. Ако желаете фактура, моля попълнете данните в необходимите полета или ги напишете в полето за коментар към поръчката.

Какво трябва да знам за съхранението, използването и защитата на личните данни?

За нас е важно да се чувствате сигурни, защитени и комфортно, за това пазим личните Ви данни

Подробна информация за всичко свързано с Политиката по защита на Личните данни ще намерите тук. Важно е да знаете, че:

 Регистрирайки се в онлайн магазин kordella.bg или на blog.kordella.bg, Вие се съгласявате с Политиката по защитата на Личните данни и изрично потвърждавате, че я приемате.

 Предоставянето на Лични данни е доброволно, с оглед на използването на услугите на сайтовете ни или осъществяване на достъп до тях. Ако не желаете да обработваме Личните Ви данни по начина, описан в Политиката, моля, не ни ги предоставяйте.  Евентуалният Ви отказ да предоставите необходимите Лични данни за използване на услугите на електронен магазин kordella.bg би означавал отказ да използвате съответните услуги или да осъществите достъп до тях.