Често задавани въпроси...


Как се извършва доставката?

Доставките се извършват с куриерски фирми Рапидо и Еконт Експрес до техен офис или на адрес, посочен от клиента в поръчката.


Важно! След подаване на заявката, ние ще се свържем с Вас за потвърждение на поръчката и уточняване на детайлите.


Заплаща ли се доставката?

За всички поръчки важат преференциални цени на куриерските услуги на фирми Рапидо и  Еконт Експрес. За цени на услугите на фирми Еконт Експрес и Тип Топ Куриер може да се обърнете към наш сътрудник на посочените контакти.Как да откажа вече направена поръчка?

Възможност за отказване на поръчка: до 24 часа след нейната регистрация. Ако желаете да се откажете от направената поръчка преди да бъде експедирана, но сте предплатили артикулите в нея - ще Ви бъде възстановена цялата сума.


Мога ли да анулирам поръчката си?

Поръчката Ви може да бъде анулирана при следните основателни причини: стоката е с изчерпана наличност или предложеният аналог не Ви допада. Моля, не поръчвайте артикули, които не желаете да закупите! Ако все пак Ви се наложи да откажете поръчка, използвайте формата за контакт (Връзка с нас) на нашия сайт, като задължително впишете номера на поръчката и причините или се свържете с нас на телефоните в офиса.


Мога ли да върна получената стока?

Имате право да върнете поръчаната от Вас стока в рамките на 15 работни дни от датата на получаването. Според Закона за Електронната Търговия и Закона за Защита на Потребителя, ще Ви бъде възстановена пълната заплатена от Вас сума без таксата за доставка. Задълженията Ви спрямо цитираните закони изискват да се грижите за безупречния търговски вид и окомплектоване на закупения артикул.


Как се извършва плащането?

 

KORDELLA.BG предлага два начина за плащане


1. Заплащане с наложен платеж чрез пощенски паричен превод при доставка - заплащате на куриера за направената поръчка при получаване на стоката.

2. Заплащане чрез банков превод.


Всички цени в
kordella.bg са с вкл.  ДДС в български лева.

Трябва ли ми кредитна карта, за да поръчам стока?

Не, Вие можете да направите поръчка и да платите при доставката на куриера в брой или по банков път.


Издавате ли фактури за стоките?

Издаваме фактури по ЗДДС (данъчни фактури) за направените поръчки. Ако желаете фактура, моля попълнете данните в необходимите полета или ги напишете в полето за коментар към поръчката.

Какво трябва да знам за съхранението, използването и защитата на личните данни?

Подробна информация за всичко свързано с Политиката по защита на Личните данни ще намерите тук. Важно е да знаете, че:

 Регистрирайки се в онлайн магазин kordella.bg или на blog.kordella.bg, Вие се съгласявате с Политиката по защитата на Личните данни и изрично потвърждавате, че я приемате.
 Предоставянето на Лични данни е доброволно, с оглед на използването на услугите на сайтовете ни или осъществяване на достъп до тях. Ако не желаете да обработваме Личните Ви данни по начина, описан в Политиката, моля, не ни ги предоставяйте.  Евентуалният Ви отказ да предоставите необходимите Лични данни за използване на услугите на електронен магазин kordella.bg би означавал отказ да използвате съответните услуги или да осъществите достъп до тях .


 В определени случаи Вашето изрично съгласие за обработване на Лични данни може да не е необходимо, ако е налично друго правно основание, например: спазване на законовите задължения на Администратора; необходимост за изпълнение на договор и др.