ОПАКОВКИ

Най-добрият подарък е удоволствие и за сетивата. Той трябва да бъде радост и за очите на получателя, да впечатлява и с външния си вид – опаковката. Не я подценявайте, особено, когато става въпрос за важен и специален повод – годишнина, юбилей, рожден ден, сватба и др.

Освен качествени и оригинални подаръчни идеи, kordella.bg може да предложи стилни, ефектни и впечатляващи опаковки за вашите подаръци - от най-малкия по размер, до най-големия.

При поръчка от kordella.bg може да използвате опцията Опаковка, в нея е включена стандартна опаковка, но ако искате нещо различно и специално, ни потърсете по телефон или чрез формата за контакти. Индивидуално изработената опаковка е предизвикателство, което провокира нашата креативност всеки ден. Подаръчни кутии, тренди хартии и текстил, луксозни панделки, панделки за автомобили и витрини на магазини, декоративни елементи, етикети за подаръци и поздравителни картички – с всичко това ще помогнем да направите своите подаръци наистина красиви и специални. Защото празничната опаковка е идеалният завършек, последният детайл на всеки подарък и част от вашето послание.