Искате да изпратите специален подарък с благодарност на вашите акционери, на ваш лоялен или бъдещ клиент, на съвестен служител или просто на някой, който заслужава специално внимание. Изразете по подходящ начин вашето признание, симпатия и добри пожелания към своите VIP гости, колеги, бизнес партньори, дистрибутори, към всички онези,които помагат на бизнеса ви да се развива.

Освен единични подаръци, КОУЗИ ФОКС може да ви предложи индивидуална годишна или полугодишна корпоративна програма, съобразена с вашия фирмен календар и потребностите на вашия бизнес. Дългогодишният опит на нашия екип в областта на корпоративната реклама, бизнес етикета и протокола е на ваше разположение. Като наш постоянен бизнес клиент получавате отстъпки, бонуси, безплатни консултации, работещи идеи и ефективни решения. За да сте сигурни, че няма да пропуснете уважаван от вас човек или повод, ние можем да ви напомняме за предстоящи празници и събития чрез електронна поща в началото на всяка седмица или ежедневно.

Ние проявяваме разбиране към вашето забързано ежедневие и вашата заетост. Знаем също колко важен за вас и за вашата компания е добрият имидж. Подаръците от КОУЗИ ФОКС, стилизирани, съобразно вашата корпоративна символика, са отлична идея и уникална алтернатива на традиционните подаръци, които подарявате. Те са могат да бъдат делови, практични, подходящи както за мъже, така и за жени и винаги оставят незабравимо впечатление. Свържете се с нас относно детайлите на вашия корпоративен стил.

НИЕ ВИ ПРЕДЛАГАМЕ ИДЕИ ЗА ТОВА:

Как да мотивирате служителите, работещи за компанията?

Това колко добър ще е вашия бизнес, зависи и от вашите служители. Увеличаването на заплатата или издигането в позиция са не винаги възможни стимули, за да получите лоялността и ентусиазма на своите служители. Дребните жестове на внимание във вид на малки фирмени подаръци по повод лични, корпоративни или национални празници са оптимално решение, за да им покажете колко държите на работата в екип и за да стимулирате ефективността им. Не подценявайте факта, че тези жестове влияят положително за намаляването на стреса и напрежението на работното място и са отлична мотивация. А и се вместват в рамките на минимален бюджет. Наградете най-изявените служители за най-добро оптимизиращо решение, идея за нов продукт, приключване на важен проект, най-голям принос в привличането на клиенти и т.н. – повод винаги може да се намери. Превърнете повода в корпоративна традиция и това ще създаде особената, зареждащата атмосфера във вашия офис.

Кой е най-добрия начин да гарантирате успеха на вашата следваща маркетингова кампания?

Привлечете вниманието на вашите големи потенциални клиенти, дистрибутори или партньори с тематично аранжиран подарък, с акцент върху вашето бизнес предложение. Бъдете сигурни, че това ще ги стимулира не само да ви запомнят, но и да потърсят незабавно вашите услуги и продукти. Практични сувенири с вашето фирмено лого, тестери на нови продукти, рекламни материали, съчетани в стилна комбинация и аранжирани с въображение и вкус, са оригинална идея за стимулиране на продажбите и повишаване имиджа на компанията.

Ако избирате подходящ подарък за вашите специални посетители по време на изложение, изложба или търговска презентация, ние имаме точното решение. Предлагаме ви уникални и ефектни корпоративни подаръци, съобразени с вашите бизнес изисквания.

За контакт:

E-mail: kordellashop@kordella.bg

Тел: +359 2 987 88 33,

GSM: +359 887 738505