Дъска за рязане Изкуството на готвенето

Дъска за рязане Изкуството на готвенето

27,00 лв.

Дъска за рязане и сервиране във формата на палитра от акациево дърво с гравиран надпис L'Arte di Cuchinare (Изкуството на готвенето), AFI, Италия
Цветът на артикула може да варира заради естествения фладер на дървото. Преди употреба може да се намаже с еднократно с олио.

Размери: 23 х 30 х 1,5 см

Материал: натурално акациево дърво

Цвят: дърво

Персонализиране на продукт

Непременно запазете модифцираните продукти, за да могат да бъдат добаввени в кошницата
  • Макс. 250 символа
Цвят
Количество
В наличност

  Качество от kordella.bg

Всички артикули преминават през внимателна проверка преди да бъдат изпратени до вас.

  Бърза доставка с куриер

Ще се свържем с вас, за да изберем най-подходящия начин за доставка.

Дъска за рязане и поднасяне на предястия, сирена, колбаси и разядки с артистична форма на палитра с дупка за палеца. Надписът, красиво гравиран на дъската, подсказва толкова много идеи на кого може да я подарите като оригинален тематичен подарък. На приятел с кулинарни заложби, на семейство фудита, на приятелка домакиня или кулинарен блогър, дори на някой, който не умее да готви, но пък обича да посреща гости на стилно сервирана маса. Дъската от дърво е перфектен подарък за дървена сватба - петата сватбена годишнина, първата малка, но много важна годишнина за съпрузите, която се асоциира със стабилността на дървото. В него може да вложите много символика. Всъщност съвсем не е необходимо да чакате специален повод за подарък като този, може да го подарите и без повод и да сте сигурни, че ще му се зарадват много. Акациевата дървесина е твърда и здрава, ако се полагат грижи за нея ще ви служи дълги години. Когато не  използвате акациевите съдове се съхраняват на сухо и хладно място, без слънчева светлина.

*Поръчаният от вас продукт, изработен от натурално дърво, може да има известни разминавания с цветовете на изображението заради разликите във фладера (шарката) на дървесината.

*Всички аксесоари, допълнения или декоративни предмети, показани на снимките на продукта, не са част от артикула, освен, ако не са изрично упоменати.

АФИ515347

Още идеи в тази категория

(Изберете от още 16 продукта в същата категория)