Кръгла дъска за рязане

Кръгла дървена дъска за сервиране

37,00 лв.

Кръгла дъска с дръжка за рязане и сервиране на храна и деликатеси от акациево дърво с гравиран венец от лозови листа, AFI, Италия.
Преди употреба може да се намаже с еднократно с олио.

Размери: 30 х 40,5 х 1,5 см

Материал: натурално акациево дърво

Цвят: дърво

Персонализиране на продукт

Непременно запазете модифцираните продукти, за да могат да бъдат добаввени в кошницата
  • Макс. 250 символа
Цвят
Количество
В наличност

  Качество от kordella.bg

Всички артикули преминават през внимателна проверка преди да бъдат изпратени до вас.

  Бърза доставка с куриер

Ще се свържем с вас, за да изберем най-подходящия начин за доставка.

Кръглата дъска с удобна за хващане дръжка и гравирани листа на лоза е функционален кухненски аксесоар, но може и да украси интериора на кухнята или трапезарията. Дъската е изработена от висококачествено акациево дърво, което я прави изключително здрава и издръжлива. Върху повърхността й са гравирани листа във формата на венец, които правят дизайна стилен. Дъската е подходяща както за рязане, така и за поднасяне на предястия и деликатеси. Оригиналният аксесоар със сигурност ще привлече вниманието на гостите ви. Лесна за измиване на ръка, за да ви служи по-дълго време не се препоръчва почистването й с миялна машина, както и употребата във фурна или микровълнова печка. Дъската е идеална за домашна употреба, но е подходяща и за използване в заведения за хранене. Подарете на близък, на приятел или на себе си чудесен и практичен аксесоар за кухнята и трапезата. Допълнете подаръка с още от нашите предложения в категорията На масата и Кухня и готвене. Подносът е перфектен подарък за дървена сватба - петата сватбена годишнина, първата малка, но много важна годишнина за съпрузите, която се асоциира със стабилността на дървото. 

*Поръчаният от вас продукт, изработен от натурално дърво, може да има известни разминавания с цветовете на изображението заради разликите във фладера (шарката) на дървесината.

*Всички аксесоари, допълнения или декоративни предмети, показани на снимките на продукта, са илюстративни и не са част от артикула.

АФИ515350

Още идеи в тази категория

(Изберете от още 16 продукта в същата категория)