Стъклен клош похлупак с дървена дъска

Стъклен клош похлупак с дървена дъска

42,00 лв.

Дървена кръгла дъска с висок, стъклен клош капак с въже, което служи за дръжка с много приложения за декорация и съхранение. Ако искате са създадете уникална, нестандартна, тематична декорация можете да го направите с актуалния стъклен клош. Освен за арт идеи, сътворени от вашата фантазия, куполът от стъкло е подходящ за съхранение на хранителни продукти - сирена, плодове, сладкиши и др.

Размер: 36 х 23 см

Материал: стъкло, въже, дърво

Цвят: прозрачно, дърво

Количество
В наличност

 

Kordella.bg прилага своята Политика по запазване на Личните данни в съответствие с GDPR.

 

Всяка поръчка направена през електронен магазин kordella.bg се доставя съобразно изискванията на клиента и графика за доставка на куриерската фирма - партньор

Модерна декорация за интериора, която позволява да развихрите своето въображение и да измислите уникална украса. Поставете под стъкления капак предмет с колекционерска стойност, статуетка, декоративни растения, раковини и мидени черупки, интересни камъни, мини лампички, старинни предмети, сукулентни растения. Това са само част от идеите, с които можете да създадете различни тематични и сезонни декорации за дома. Вашите арт идеи могат да бъдат и впечатляващ подарък за специален човек.

ИН1436

Други подходящи продукти

(Предлагаме още 16 продукта в същата категория)