Детска играчка мобил Въртележка

Детска играчка мобил Въртележка

59,90 лв.

Детска играчка от мобилни елементи, които се въртят, движат, поклащат. Поставя се в близост до детското креватче, привлича вниманието на бебето и има успокояващ ефект върху него.

Материал: дървени елементи, метален ринг, помпони

Размер: диаметър 25,5 см

Цвят: бяло, синьо, натурално дърво

Количество
В наличност

 

Kordella.bg прилага своята Политика по запазване на Личните данни в съответствие с GDPR.

 

Всяка поръчка направена през електронен магазин kordella.bg се доставя съобразно изискванията на клиента и графика за доставка на куриерската фирма - партньор

Когато избираме с какво да зарадваме най-малките членове на семейството, всички ние се стремим да се спрем не само на качествени, но и на красиви и интересни подаръци. Нашето предложение е всичко това, но и изключително полезно за бебето. Въртележката е изработена от екологични материали в естествени цветове. Така въртележката е и чудесна декорация в детската стая. Тя е съставена от играчки с различни форми, разположени на различна височина, които да привличат вниманието на детето. Освен това с тяхна помощ се тренира детската концентрация. Важно е да обърнете внимание на мястото на монтиране на играчката. Експеритите съветват да се постави над гърдите на детето, така че да не се напряга, когато я наблюдава. Както и да бъде на не по-малко от 30 см. Комбинирайте с меко одеялце или друг аксесоар от детската ни колекция.

РА14928

Други подходящи продукти

(Предлагаме още 16 продукта в същата категория)