Детско одеяло с мечета

Детска постелка с мечета

50,00 лв.

Практично, леко и меко одеялце - постелка за игра и лазене. Свеж и семпъл дизайн с апликация три гушнати мечета. Компактно и удобно за пътуване, Германия

Размер: 90 х 120 см.

Материал: полиестер

Цвят: бяло, бежово, кафяво

Цвят
Количество
В наличност

  Качество от kordella.bg

Всички артикули преминават през внимателна проверка преди да бъдат изпратени до вас.

  Бърза доставка с куриер

Ще се свържем с вас, за да изберем най-подходящия начин за доставка.

Това килимче-одеяло за лазене и игра е създадено, за да предостави на малките деца безброй часове на забавление и развлечение. Всяко дете може да си играе, да лази и да се наслаждава на комфортна почивка в едно. Изработено е от мек текстил, който е приятен на допир и лек за носене. Постелката е достатъчно голяма, за да осигури необходимото място за игра, а също така може да се използва и като покривало за бебешко легло. Свежият дизайн с три играещи мечета привлича детското внимание и прави удобната постелка още по-желана за игра и идеален подарък за бебе или малко дете. Лесно се почиства и съхранява, така че е удобно за употреба и носене навсякъде с вас. Подходящ подарък за новородено, за погача, кръщение, прощъпулник, детски рожден ден и други детски поводи и празници.

*Всички аксесоари, допълнения или декоративни предмети, показани на изображенията на продукта, не са част от артикула, освен, ако не са изрично упоменати.

ФРА612502

Още идеи в тази категория

(Изберете от още 16 продукта в същата категория)